Skab synlighed med profilbeklædning

Hans Bruun Reklameartikler ApS leverer profilbeklædning til virksomheder og organisationer, der ønsker genkendelighed og gerne vil nå nye kunder.
 
I syv årtier har Hans Bruun Reklameartikler skabt værdifuld og omkostningseffektiv synlighed for vores kunder. Vores erfaring er din garanti for kvalitetsikrede produkter, der lever op til forventningerne og leveres til aftalt tid.

Kontakt os med dine ønsker og idéer – vi vejleder dig gerne om valg af profilbeklædning.
 
                       
                                           

Foruden profiltøj tilbyder vi et alsidigt udvalg af andre reklameartikler - kalendere, partyboxe, flag og bannere, balloner, ligesom vi klarer pakkeopgaver og leverer acetatfolie til industrien og medicinalbranchen.
 
Bestil profiltøj med eller uden logo, tekst eller billede
Profiltøjet kan maskinbroderes med logo eller påtrykkes logo, firmanavn og billede efter kundens ønske. Vi kan selvfølgelig også levere tøj uden tryk eller broderi.

Vi fører T-shirts, caps og jakker fra en række brands af høj kvalitet, men hjemtager også gerne andre mærker. Vi kan speciel producere i mange varianter, og ønsker man eksempelvis ærmer i èn farve og ribkant i en anden farve kan dette lade sig gøre i antal fra 300 stk. og i størrelser op til 6XL, hvilket sikrer vores kunder stor fleksibilitet.
Kvalitet og pris på profilbeklædning spænder bredt, og Hans Bruun Reklameartikler ApS fører det hele, lige fra det enkle som skal bruges én enkelt gang, til det bedste som skal kunne vaskes mange gange, og alligevel bevare både farve og pasform.
 
Med den moderne trykteknik som vi har i dag, er der næsten ingen grænser for hvad der kan trykkes på profiltøj og Hans Bruun Reklameartikler er meget gerne med i design processen. 
Vi tilbyder også at trykke DTG (Direct to Garment) og vi kan leverer i små antal til overkommelig pris.
 
Styrk virksomhedens image med profilbeklædning
Profilbeklædning med firmalogo styrker medarbejdernes tilhørsforhold til virksomheden og sikrer, at de altid fremstår som virksomhedens repræsentanter. Samtidig giver tøjet virksomhedens ansatte en genkendelighed, som styrker trygheden hos kunder eller klienter.
 
Vores erfaring er din garanti for kvalitetssikrede produkter, der lever op til forventningerne og leveres til aftalt tid.
 

Et godt lille råd

SPAR PENGE Planlæg og bestil altid i god tid især ved ordre som vi bestiller fra udlandet.

Kontakt os

Hans Bruun Reklameartikler ApS
Oliefabriksvej 45 C
2770 Kastrup
Telefon: 38 10 33 44
E-mail: info@hansbruun.dk

Copyrights

Billeder brugt på denne hjemmeside tilhører Hans Bruun Reklameartikler ApS og må ikke kopieres eller bruges.
site created and hosted by wkh.dk
Luk